διαχειριση ακινητων βραχυχρονιασ μισθωσης

Ενοικίαση ή Διαχείριση

Ότι και να επιλέξετε θα σας δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε περίπτωση, επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί την πιο συμφέρουσα λύση.

 

Expand • Grow

Στην WelcomeHost είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που λατρεύουμε τα ταξίδια και πιστεύουμε οτι κάθε διακοπές πρέπει να είναι αξέχαστες και άνετες , Γι’αυτό δημιουργήσαμε ένα δίκτυο από προσεγμένα επιπλωμένα διαμερίσματα στις πιο περιζήτητες περιοχές της Αθήνας. 

Είμαστε υπερήφανοι για την δέσμευση μας στην ποιότητα, για αυτό επιλέγουμε και διαχειριζόμαστε προσεκτικά κάθε ακίνητο ώστε να διασφαλίσουμε ότι πληρούν τα υψηλά μας πρότυπα. Εκτιμούμε επίσης τους επισκέπτες μας και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία! 

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ

Θα χειριστούμε τη διαδικασία καταχώρισης για εσάς, από τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης καταχώρισης με λεπτομερείς περιγραφές και φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, μέχρι τον καθορισμό ανταγωνιστικών τιμών και τη διαχείριση κρατήσεων και επικοινωνίας. Η ομάδα των ειδικών μας θα διασφαλίσει ότι η ιδιοκτησία σας εκπροσωπείται καλά στην πλατφόρμα και προσελκύει τους κατάλληλους επισκέπτες.

CHECK IN

Οι υπηρεσίες υποδοχής επισκεπτών είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται από την εταιρεία μας για να παρέχουμε στους επισκέπτες μια ζεστή και φιλόξενη εμπειρία από τη στιγμή της άφιξης τους. Οι κύριες λειτουργίες αυτής της υπηρεσίας είναι

1. Διαχείριση αφίξεων 

2.Παροχή πληροφοριών

3. Προετοιμασία δωματίου

Προσφέροντας υπηρεσίες υποδοχής επισκεπτών, μπορούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια αξέχαστη και ευχάριστη εμπειρία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε επαναλαμβανόμενες κρατήσεις και θετικές κριτικές. 

ΕξειδικευμΕνη ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, για να χειριστεί τυχόν προβλήματα συντήρησης των ακινήτων. Θα αναλάβουμε τα πάντα, από τακτικό καθαρισμό με δικό μας ιματισμό και συντήρηση, μέχρι επισκευές έκτακτης ανάγκης, ώστε να είστε σίγουροι ότι η ιδιοκτησία σας είναι σε καλά χέρια

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κατανοούμε τη σημασία της ανοιχτής και άμεσης επικοινωνίας με τους επισκέπτες. Η ομάδα μας θα χειριστεί όλα τα ερωτήματα των επισκεπτών και θα απαντήσει άμεσα για να διασφαλίσει ότι οι καλεσμένοι σας θα έχουν μια απρόσκοπτη και ευχάριστη εμπειρία.

ON LINE ενημερωση ιδιοκτητων

Άμμεση ενημέρωση των ιδιοκτητών με εφαρμογή στο κινητό, για νέες κρατήσεις και παρακολούθηση απόδοσης των καταχωρήσεων σε όλες τις πλατφόρμες, πλήρη διαφάνεια των συναλλαγών.  

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Χρησιμοποιούμε το καλύτερο software τιμολόγησης για μεγιστοποίηση του κέρδους και της πληρότητας του καταλύματος.

 

   ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρομαι για :

I agree to privacy policy

10 + 1 =

Stay with us

All Apartments

Privacy Policy

Terms and Conditions

Bookings

Short Term

Long Term

Contact

+30 216 003 4086

+30 699 517 0000

Filellinon 3st. Syntagma